Rokegem 9, 9667 Horebeke
je bent hier

Specialisaties

Bekijk hieronder een overzicht van onze specialisaties.

Respiratoire kinesitherapie

Respiratoire kinesitherapie heeft als doel de longen van de patiënt zo snel mogelijk vrij te krijgen en de ademhaling te normaliseren.

Meer info

Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie heeft als doel blessures opgelopen tijdens het sporten te behandelen en de patiënt ze snel als mogelijk terug te laten sporten.

Meer info

Manuele therapie

Door het gericht onderzoeken van de pijn of andere klacht wordt gezocht naar de onderliggende oorzaak.

Meer info

Perinatale kinesitherapie

Prenatale oefeningen maken je lichaam klaar voor de bevalling. Je krijgt technieken aangeleerd voor een vlottere, rustigere bevalling waardoor je intenser kan genieten van de geboorte van je kind.

Meer info

Manuele Lymfedrainage Vodder

Lymfedrainage is een natuurlijke, normale functie in ons lichaam, die echter bemoeilijkt kan worden door congenitale (aangeboren) aandoeningen, maar evenzeer als gevolg van ongeval, operatie, ziekte,…

Meer info

Dry needling

Bij dry needling worden triggerpoints in spieren ,die aan de oorsprong liggen van de pijn, met een fijne naald aangeprikt

Meer info

Algemene kinesitherapie

Verscheidene aandoeningen kunnen efficiënt behandeld worden met kinesitherapie. Pijn, operatieve ingrepen, … kunnen ervoor zorgen dat we belemmerd worden in onze dagelijkse activiteiten.

Meer info

Neuromotorische therapie

Neuromotorische therapie is een specifieke tak binnen de kinesitherapie waarbij neurologische aandoeningen (ruggenmergletsels, CVA, Parkinson, dwarsleasies, MS, BPPV...) aangepakt worden.

Meer info